mAANDAG 11 september t.e.m. zaterdag 16 september

YOUTHPRENEURS SUMMERSCHOOL

5 DAGEN BOOTCAMP

Elke dag een nieuw thema binnen ons stappenplan. Niet enkel krijg je de nodige theorie, je gaat meteen aan de slag in groepjes. Samen bouwen we jouw idee uit. Jouw droom zetten we op papier. 

1 DAG PITCH VOOR JURY

Na 5 dagen hard werken presenteer je op dag 6 jouw ondernemingsidee voor een jury van ondernemers. Een moment waar je naartoe werkt zodat jouw idee niet in de lucht blijft hangen. Het bestaat, het is echt.

ONTMOET ONDERNEMERS

Positieve rolmodellen vinden wij héél belangrijk. Doorheen de week ontmoet en ontdek je inspirerende verhalen, en komen andere Youthpreneurs langs. Een nieuwe wereld van kansen die opengaat.

DAY ONE OR ONE DAY. Jij beslist …

Hi jong talent,

Zit jij ook met zoveel ideeën in je hoofd, maar geen idee hoe en waar je moet beginnen? En heeft ondernemerschap jou altijd aangetrokken? Dan is dit jouw moment! Tijd om alle twijfels aan de kant te schuiven, en 1 week te investeren in jouw ondernemende toekomst. Let’s go!

#SheDIDIT Youthpreneurs is een gratis traject dat Antwerpse meisjes tussen de 16 en 26 jaar met diverse culturele roots ondersteunt in het uitwerken van een ondernemingsconcept. Van dromers naar doeners, dat is ons doel. Je krijgt de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen, nieuwe skills te leren en ondernemende kennis op te doen. En dat onder professionele begeleiding!

Alles kan én mag. Jij hebt (misschien al) een idee en wij geven jou de tools om het uit te werken. En je zal ongetwijfeld geïnspireerd geraken door andere meisjes die je ontmoet. Nog een plus, je bouwt meteen een netwerk net omdat je omringd bent met ambitieuze jonge dames. De workshops worden niet enkel gegeven aan meisjes met diverse culturele roots, maar wordt ook gegeven dóór coaches met diverse culturele achtergronden. Zo kan je firsthand ervaren waartoe je allemaal in staat bent.

HET PROGRAMMA

Maandag 11 september| Hi Youthpreneurs & Conceptontwikkeling
Dinsdag 12 september | Business Model Canvas + Klanten/marktonderzoek
Woensdag 13 september | Marketing & Branding
Donderdag 14 september| Financiën
Vrijdag 15 september | Pitch preps
Zaterdag 16 september | Pitchday

Hier inschrijven

HET YOUTH-PLAN

STAP 1

Inschrijven voor het traject

STAP 2

Ontmoetingsgesprek met je begeleider

STAP 3

Go! Bootcampweek

STAP 4

Pitchen voor een jury van ondernemers

STAP 5

Ontvangst van certificaten 

Twijfel je voor welk programma je moet gaan? Of je hebt nog vragen of opmerken? Stuur ons een DM via Instagram!